Toiminnanohjaus

Johtava ERP-ratkaisu ohjaamaan yrityksesi
kasvua.

LISÄÄ

Talouspalvelut

Edelläkävijäkumppani hoitamaan paikallinen
ja kansainvälinen taloushallintosi.

LISÄÄ

HR- & Palkkapalvelut

Vastuullisesti ketterä HR-kumppani, joka toimii
paikallisesti ja kansainvälisesti.

LISÄÄ

Staria ONE STOP® on kasvukiihdyttäjäsi

top-talent-tiimi

integroidut-prosessit

kansainvalinen-osaaminen

nopea-implementointi

Halusimme, että kansainvälisen yhtiömme taloushallinto hoidetaan yhdellä taloushallinnon järjestelmällä yhden kumppanin toimesta.

Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

Yhteistyö Starian kanssa on ollut aidosti poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin että hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle.

Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

Olemme tehneet Starian kanssa yhteistyötä jo muutaman vuoden, ja olemme erittäin tyytyväinen asiakas. Staria hoitaa yhtiömme taloushallinnon sekä palkkahallinnon. Tänä vuonna palvelua laajennettiin myös johdon raportoinnin osalta.

Pirkko Hämäläinen, Vuoden yrittäjänainen 2013, CEO, Vuohelan Herkku

Kun aloitamme liiketoiminnan uudella markkina-alueella, meidän ei tarvitse itse lähteä selvittämään maakohtaisia verotukseen ja palkkahallintoon liittyviä määräyksiä ja mahdollisia taloushallinnon kumppaneita.

Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

Aidosti suosittelen Stariaa kumppaniksi. Staria on yhtenäistänyt taloushallinnon prosessimme siten, että meillä on tehokkaat ja toimivat järjestelmät koko ketjussa.

Markku Virtanen, CEO, Restamax-konserni

Tsekkaa viimeisimmät uutiset

19.5.2017 in Uutiset

Merja Fischer Starialta kutsuttu mukaan kansalliseen tekoäly-selvitysryhmään

Elinkeinoministeri Mika Lintilä ilmoitti tiedotustilaisuudessa 18.5.2017 ohjausryhmän asettamisesta, joka ryhtyy valmistelemaan ehdotusta Suomen tekoäly-ohjelmaksi. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi on nimetty Pekka Ala-Pietilä. Kahdeksan henkiseen jäsenistöön on kutsuttu mukaan TkT , KTM Merja…

Lue lisää
8.5.2017 in Uutiset

NetSuite: OneWorld launched for Nordics-headquartered companies

NetSuite OneWorld is now localized for Nordics-based businesses. With over 730 subsidiaries and legal entities of global companies already running businesses in Sweden, Norway, Denmark and Finland, the new localized…

Lue lisää
2.5.2017 in Tapahtumat

Staria mukana 600Minutes Mid-Market Enterprise -tapahtumassa

Staria on mukana kevään ykköstaloustapahtumassa! 600Minutes Mid-Market Enterprise -tapahtuma järjestetään 11.5.2016 Crowne Plazan tiloissa Helsingissä Tapahtuman pääteemat: Automaation mahdollisuudet tämän päivän organisaatiossa Digitaalinen murros ja sen johtaminen Datan keräämisestä tiedon…

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Soita meille 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.