Toiminnanohjaus

Johtava ERP-ratkaisu ohjaamaan yrityksesi
kasvua.

LISÄÄ

Talouspalvelut

Edelläkävijäkumppani hoitamaan paikallinen
ja kansainvälinen taloushallintosi.

LISÄÄ

HR- & Palkkapalvelut

Vastuullisesti ketterä HR-kumppani, joka toimii
paikallisesti ja kansainvälisesti.

LISÄÄ

Staria ONE STOP® on kasvukiihdyttäjäsi

top-talent-tiimi

integroidut-prosessit

kansainvalinen-osaaminen

nopea-implementointi

"Halusimme, että kansainvälisen yhtiömme taloushallinto hoidetaan yhdellä taloushallinnon järjestelmällä yhden kumppanin toimesta."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Yhteistyö Starian kanssa on ollut aidosti poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin että hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle."

− Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

"Olemme tehneet Starian kanssa yhteistyötä jo muutaman vuoden, ja olemme erittäin tyytyväinen asiakas. Staria hoitaa yhtiömme taloushallinnon sekä palkkahallinnon. Tänä vuonna palvelua laajennettiin myös johdon raportoinnin osalta."

− Pirkko Hämäläinen, Vuoden yrittäjänainen 2013, CEO, Vuohelan Herkku

"Kun aloitamme liiketoiminnan uudella markkina-alueella, meidän ei tarvitse itse lähteä selvittämään maakohtaisia verotukseen ja palkkahallintoon liittyviä määräyksiä ja mahdollisia taloushallinnon kumppaneita."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Aidosti suosittelen Stariaa kumppaniksi. Staria on yhtenäistänyt taloushallinnon prosessimme siten, että meillä on tehokkaat ja toimivat järjestelmät koko ketjussa."

− Markku Virtanen, CEO, Restamax-konserni

Tsekkaa viimeisimmät uutiset

24.4.2017 in Uutiset

Yksi ketjun taloushallinnon palvelutiimi vai kymmeniä tilitoimistoja?

Ketjun johdon ja ketjun yrittäjien työ vapautui ydintehtäviin, kun ketju vaihtoi kymmenet tilitoimistot yhteen Starian taloushallinnon palvelukeskukseen. Ketjumme taloushallinnosta vastasi kymme- net tilitoimistot, muistelee Marina Salenius, kun hän aloitti Kiinteistömaailma…

Lue lisää
31.3.2017 in Uutiset

Netsuite User Day 2017 – ratkaisuja kasvuyrityksille

Staria Oyj:n järjestämä Netsuite-käyttäjäpäivät keskittyivät tänä vuonna vahvasti kasvuun ja sen vauhdittamiseen. Tapahtuma kokosi Supercell Oy:n toimitiloihin lähes 100 osallistujaa niin pörssiyhtiöistä kuin Startup-yrityksistä. Mukana oli mm. yritysten ICT-johtoa, talousjohtoa,…

Lue lisää
30.3.2017 in Tapahtumat

Turku AMK ja Staria: Ohjelmistorobotiikka ja digitalisaatioaamupäivä

Tervetuloa 10.5.2017 ohjelmistorobotiikka ja digitalisaatio -intensiiviaamupäivään! Tule kuulemaan ja keskustelemaan liiketoiminnan kehittämisen ajankohtaisista mahdollisuuksista. Mitä Työelämän muutosta käsittelevissä viesteissä puhutaan paljon digitalisaatiosta, automaatiosta, pilvipalveluista ja robotiikasta. Digitalisaatiokehitys tarjoaa erilaisia tapoja…

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Soita meille 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti