Toiminnanohjaus

Johtava ERP-ratkaisu ohjaamaan yrityksesi
kasvua.

LISÄÄ

Talouspalvelut

Edelläkävijäkumppani hoitamaan paikallinen
ja kansainvälinen taloushallintosi.

LISÄÄ

HR- & Palkkapalvelut

Vastuullisesti ketterä HR-kumppani, joka toimii
paikallisesti ja kansainvälisesti.

LISÄÄ

Staria ONE STOP® on kasvukiihdyttäjäsi

top-talent-tiimi

integroidut-prosessit

kansainvalinen-osaaminen

nopea-implementointi

"Halusimme, että kansainvälisen yhtiömme taloushallinto hoidetaan yhdellä taloushallinnon järjestelmällä yhden kumppanin toimesta."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Yhteistyö Starian kanssa on ollut aidosti poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin että hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle."

− Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

"Olemme tehneet Starian kanssa yhteistyötä jo muutaman vuoden, ja olemme erittäin tyytyväinen asiakas. Staria hoitaa yhtiömme taloushallinnon sekä palkkahallinnon. Tänä vuonna palvelua laajennettiin myös johdon raportoinnin osalta."

− Pirkko Hämäläinen, Vuoden yrittäjänainen 2013, CEO, Vuohelan Herkku

"Kun aloitamme liiketoiminnan uudella markkina-alueella, meidän ei tarvitse itse lähteä selvittämään maakohtaisia verotukseen ja palkkahallintoon liittyviä määräyksiä ja mahdollisia taloushallinnon kumppaneita."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Aidosti suosittelen Stariaa kumppaniksi. Staria on yhtenäistänyt taloushallinnon prosessimme siten, että meillä on tehokkaat ja toimivat järjestelmät koko ketjussa."

− Markku Virtanen, CEO, Restamax-konserni

Tsekkaa viimeisimmät uutiset

8.3.2017 in Tapahtumat

Growth Accelerator – NetSuite User Day 23.3.2017

Viime vuonna suuren suosion saanut NetSuite-käyttäjäpäivä palaa Helsinkiin 23.3.2017. Starian houstaamassa Growth Accelerator -tapahtumassa nykyiset ja tulevat NetSuite-käyttäjät sekä alan asiantuntijat pääsevät jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan iltapäivätapahtumassa. Tapahtuman teemana tänä…

Lue lisää
2.3.2017 in Tapahtumat

Staria mukana ICT Showroom 2017 -tapahtumassa Turussa

Staria on mukana Turussa järjestettävässä ICT Showroom -tapahtumassa 9.3.2017 klo 10 – 14. ”Turun korkeakoulujen yhteisessä ICT Showroom -tapahtumassa 9.3.2017 opiskelijaryhmät esittelevät opiskelualaansa liittyviä tuoteideoita ja kisaavat keskenään. Yhtenä kilpailun…

Lue lisää
1.3.2017 in Uutiset

Mahtava kasvu jatkuu – Casvu Group osaksi Staria konsernia

Staria ja Casvu Group yhdistävät voimansa 1.3.2017 alkaen kun Casvu Group Oy tytäryhtiöineen siirtyy osaksi Staria konsernia. Yhdistymisen kautta asiakkaiden saatavilla on entistä kattavampi palvelutarjonta sekä laajempi valikoima talous-, järjestelmä- ja…

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Soita meille 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti