Merkittäviä tuloksia
yksinkertaisella kaavalla

kaava

Räätälöidyn palvelukokonaisuuden avulla tuotamme relevanttia tietoa asiakkaan liiketoiminnasta. Kun siihen yhdistetään kokemuksen tuoma näkemys johtamisen ja päätöksenteon tueksi, syntyy strategisesti merkittäviä tuloksia.

Aito Kumppanuus
on tehty juuri sinulle

Uskomme Aitoon Kumppanuuteen. Räätälöimme jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivan ulkoistetun taloushallinnon kokonaisuuden.

Starialta saat käyttöösi kaikki tarvittavat järjestelmät, yrityksesi palveluun sitoutuneen yhteyshenkilön ja dedikoidun asiantuntijatiimin.

star_white

Osaamisemme erottaa meidät muista

Räätälöidyt kokonaisratkaisut

Tarjoamme tietojärjestelmät ja taloushallinnon palvelut liiketoimintasi tarpeisiin räätälöitynä kokonaispalveluna. Näin syntyy tehokas taloushallinnon kokonaisuus, joka tuottaa oikeaa tietoa tarkoituksenmukaisin keinoin juuri tarpeidesi mukaan.

Erikoistilanneosaaminen

Vaativat tilanteet ovat arkeamme. Olemme erikoistuneet yritysjärjestelyihin, uudelleenorganisointeihin ja kansainvälistymiseen liittyviin muutostilanteisiin, jotka vaativat taloushalllinnon ketterää uudistamista.

Johtamistieto

Tehtävämme ei ole tuottaa lukuja, vaan luoda lukujen avulla lisäarvoa. Me löydämme luvuista olennaisen, ja toimitamme yrityksen johdolle tietoa, jonka avulla yritys voi  saavuttaa strategisesti merkittäviä tuloksia.

Huoli pois.
Aito Kumppanuus 
on vain yhteydenoton
päässä.

Kerro. Me kuuntelemme.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada yritykseesi uudenlaisen, tarpeisiisi räätälöidyn ja jatkuvasti kehittyvän taloushallinnon, josta on todellista apua yrityksesi johtamiseen.

Soita numeroon 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti