Toiminnanohjaus

Johtava ERP-ratkaisu ohjaamaan yrityksesi
kasvua.

LISÄÄ

Talouspalvelut

Edelläkävijäkumppani hoitamaan paikallinen
ja kansainvälinen taloushallintosi.

LISÄÄ

HR- & Palkkapalvelut

Vastuullisesti ketterä HR-kumppani, joka toimii
paikallisesti ja kansainvälisesti.

LISÄÄ

Staria ONE STOP® on kasvukiihdyttäjäsi

top-talent-tiimi

integroidut-prosessit

kansainvalinen-osaaminen

nopea-implementointi

"Halusimme, että kansainvälisen yhtiömme taloushallinto hoidetaan yhdellä taloushallinnon järjestelmällä yhden kumppanin toimesta."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Yhteistyö Starian kanssa on ollut aidosti poikkeuksellisen palkitsevaa, ratkaisukeskeistä ja rakentavaa. Staria on ollut alusta alkaen aidosti kiinnostunut sekä sitoutunut kehittämään uudenlaisen toimintakonseptin taloushallintopalveluihin että hakemaan toimintamallia todelliselle kumppanuudelle."

− Marina Salenius, CFO, Kiinteistömaailma

"Olemme tehneet Starian kanssa yhteistyötä jo muutaman vuoden, ja olemme erittäin tyytyväinen asiakas. Staria hoitaa yhtiömme taloushallinnon sekä palkkahallinnon. Tänä vuonna palvelua laajennettiin myös johdon raportoinnin osalta."

− Pirkko Hämäläinen, Vuoden yrittäjänainen 2013, CEO, Vuohelan Herkku

"Kun aloitamme liiketoiminnan uudella markkina-alueella, meidän ei tarvitse itse lähteä selvittämään maakohtaisia verotukseen ja palkkahallintoon liittyviä määräyksiä ja mahdollisia taloushallinnon kumppaneita."

− Joonas Sipola, Group Finance Manager, Management Events

"Aidosti suosittelen Stariaa kumppaniksi. Staria on yhtenäistänyt taloushallinnon prosessimme siten, että meillä on tehokkaat ja toimivat järjestelmät koko ketjussa."

− Markku Virtanen, CEO, Restamax-konserni

Tsekkaa viimeisimmät uutiset

14.2.2017 in Blogi

Robotit tuovat työtä Suomeen – todellakin

Heti alkuun vahvistettakoon että ei, otsikkoon ei ole lipsahtanut virhe. Viime aikoina erilaisissa työelämän muutosta käsittelevissä teksteissä digitalisaatiokehitys, automatisointi ja robotiikka yhdistetään herkästi viestiin tiettyjen alojen työpaikkojen häviämisestä. Näissä viesteissä…

Lue lisää
11.1.2017 in Blogi

Starialle haussa ratkaisumyyjä – lue vinkit hakuun myyjiltämme!

Starialle on haussa myyntitiimin vahvuuteen uusi ratkaisumyyjä, erityisesti talous- ja palkkapalvelukokonaisuuksien myyntiin. Haku on auki 15.1. asti – lue lisää täältä! Starian myynnissä työskentelevät Jaakko Kairtamo, Ida Häkkinen ja Kai…

Lue lisää
30.12.2016 in Blogi

Täysi 10 täynnä – Starian kansainvälinen ONE STOP -palvelu valloittaa Eurooppaa

Starian uniikki kansainvälinen ONE STOP -talouspalvelu konsepti palvelee asiakkaita jo 10 Euroopan maassa. Täysi kymppi on loistava saavutus – mutta Satu Kuokkanen, Starian kansainvälisten palveluiden liiketoimintajohtaja ja kehittäjä, kertoo matkan olevan…

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Soita meille 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti