HR-palvelut

Henkilöstöhallinnon asiantuntijoidemme kokemus useiden eri toimialojen ja organisaatioiden henkilöstöratkaisuista auttaa yritystänne saavuttamaan asetetut tavoitteet vaikuttavalla henkilöstöjohtamisella.

Laaja palveluvalikoima, yksi kumppani

Kauttamme saat myös HR-ulkoistukset, joissa asiakaskohtainen tiimimme toteuttaa yrityksesi HR-tehtäviä tarpeittesi mukaan – sinä maksat vain tunneista. Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi kasvuyrityksille, jotka kaipaavat tukea toimivien HR-prosessien ja henkilöstöjohtamisen rakentamiseen niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Asiantuntijamme voivat toimia apunasi mm. rekrytointiprosessissa, sisäisen uudelleenorganisoinnin toteutuksessa, lakisääteisten henkilöstösuunnitelmien luomisessa tai oikeiden työkalujen valinnassa – niin strategisten kuin operatiivisten HR-prosessien optimoinnissa.

Staria on AitoKumppanisi monipuolisissa HR-palveluissa. Hyödynnämme viimeisimpiä työkaluja HR-prosessien yksinkertaistamiseen ja tehostamiseen.

HR-analytiikka

Henkilöstöhallinnon analytiikalla pystytään tarjoamaan syvällistä ymmärrystä henkilöstön tilasta ja tarjoamaan strategista tietoa henkilöstöjohtamiseen. Tiedot ja avainluvut ovat saatavilla nopeasti ja helposti pilvipohjaisista järjestelmistä.

Ida Kuvaja

HR konsultointi, asiantuntijavuokraus

ida.kuvaja(a)staria.fi / 040 845 7411

Marika Svärd

HR konsultointi

marika.svard(a)staria.fi / 040 912 1285

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Palveluihimme kuuluvat niin toistaiseksi voimassaolevat HR-ulkoistukset kuin dynaamiset kehitysprojektitkin. Aloitetaan keskustelu nyt.

Soita numeroon 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

tags: onestop