HR-palvelut

Henkilöstöhallinnon asiantuntijoidemme kokemus useiden eri toimialojen ja organisaatioiden henkilöstöratkaisuista auttaa yritystänne saavuttamaan asetetut tavoitteet vaikuttavalla henkilöstöjohtamisella.

Laaja palveluvalikoima, yksi kumppani

Kauttamme saat myös HR-ulkoistukset, joissa asiakaskohtainen tiimimme toteuttaa yrityksesi HR-tehtäviä tarpeittesi mukaan – sinä maksat vain tunneista. Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi kasvuyrityksille, jotka kaipaavat tukea toimivien HR-prosessien ja henkilöstöjohtamisen rakentamiseen niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Asiantuntijamme voivat toimia apunasi mm. rekrytointiprosessissa, sisäisen uudelleenorganisoinnin toteutuksessa, lakisääteisten henkilöstösuunnitelmien luomisessa tai oikeiden työkalujen valinnassa – niin strategisten kuin operatiivisten HR-prosessien optimoinnissa.

Staria on AitoKumppanisi monipuolisissa HR-palveluissa. Hyödynnämme viimeisimpiä työkaluja HR-prosessien yksinkertaistamiseen ja tehostamiseen.

HR-analytiikka

Henkilöstöhallinnon analytiikalla pystytään tarjoamaan syvällistä ymmärrystä henkilöstön tilasta ja tarjoamaan strategista tietoa henkilöstöjohtamiseen. Tiedot ja avainluvut ovat saatavilla nopeasti ja helposti pilvipohjaisista järjestelmistä.

Staria auttaa löytämään juuri oikeat kyvykkyydet myös asiakkaittemme tiimeihin. Tutustu alla Starian asiakkaiden avoimiin työpaikkohin:

  • Sales manager
    Source: TalentAdore HR palvelutPublished on 2018-05-02

HR-tiimi:

Ida Kuvaja

Liiketoimintajohtaja, HR- ja palkkapalvelut

ida.kuvaja@staria.com / +358 40 845 7411

Ritva Tommila

HR Business Partner

ritva.tommila@staria.com / +358 40 772 2101

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Palveluihimme kuuluvat niin toistaiseksi voimassaolevat HR-ulkoistukset kuin dynaamiset kehitysprojektitkin. Aloitetaan keskustelu nyt.

Soita numeroon 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

tags: onestop