Jeeves ERP

Jeeves Universal ERP on moderni ja ketterä toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu yrityksen tarpeisiin. Jeeveksen helppo muokattavuus ja joustavuus tukevat yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä.

Miksi Jeeves?

Jeeves-järjestelmän päivittäminen on helppoa ja siten yrityksellä on aina ajantasainen toiminnanohjausjärjestelmä liiketoiminnan tukena. Jeevesin etuja ovat pienet elinkaarikustannukset ja ylivoimainen kustannustehokkuus.

Jeeves Universal ERP auttaa yrityksiä arkirutiinien hoitamisessa ja kehittämisessä siten, että kaikki liiketoiminnan kannalta keskeinen tieto on helposti ja reaaliaikaisesti saatavilla.

Jeeves on käyttäjäystävällinen, helppo oppia ja käyttää. Käyttöliittymä ja valikot voidaan tarvittaessa personoida yrityksen tarpeiden mukaisiksi. Integraatioiden tekeminen yrityksen muihin käytössä oleviin järjestelmiin on vaivatonta. Jeeves ERP:stä löytyy kattavat toiminnallisuudet talouden, logistiikan, huollon ja tuotannonohjauksen tarpeisiin.

Lue lisää: http://www.jeeveserp.com/en

Ota yhteyttä:

Kai Kortteinen

ERP järjestelmäratkaisut & ONE STOP talouspalvelut

kai.kortteinen@staria.com / p. 044 7609 432

Don’t stress. Effortless ERP delivery is just a call away.

Contact us when you want an ERP system that suits your company’s needs and has the ability to be flexible as your company grows.

We’re ready to tell you more.

Call us at +358 42 4422 000
or send us a message using the contact request form.

[contact-form-7 id=”4486″ title=”Ota yhteyttä”]