Palkkapalvelut

Valitse luotettava ja tehokas palkkahallinnon kumppani, joka tekee palkkapalveluiden hoitamisesta helppoa ja yksinkertaista niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Palkkahallinnon palvelut on myös helppo yhdistää Starian muihin palveluihin kuten kansainvälisiin ja paikallisiin talouspalveluihin.

Anna palkanlaskentasi ammattilaistemme hoidettavaksi

Palkanlaskennan ulkoistaminen on tehokas ja edullinen tapaa hoitaa yrityksen palkkahallinto luotettavasti. Starian asiakkaana käytössäsi ovat myös asiantuntijamme, joiden avulla voit kehittää palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyviä operatiivisia toimintoja.

Skaalautuva palkkapalvelu yrityksesi tarpeisiin

Ulkoistettu palkkahallintopalvelumme sopii erikokoisille organisaatioille ja kaikille toimialoille. Tarjoamme vahvaa palkanlaskentaosaamista nykyaikaisia järjestelmiä hyödyntäen. Aito Kumppanuus -mallin mukaisesti palvelutaso sovitetaan asiakkaan tarpeisiin, ja palvelustasi vastaa nimetty asiantuntijamme.

Laaja palveluvalikoima

Korkeatasoisiin palkkahallintopalveluihimme sisältyy mm. palkkojen laskenta ja maksaminen, poissaolo- ja lomatietojen käsittely, lakisääteisten toimenpiteiden käsittely, turvalliset varahenkilöjärjestelyt sekä joustava ja skaalautuva palkkahallinnon keskus. Palkkapalvelut on myös vaivattomasti yhdistettävissä muihin palveluihimme.

Ota yhteyttä:

Ida Kuvaja

Liiketoimintajohtaja, HR- ja palkkapalvelut

ida.kuvaja(a)staria.fi / p. 040 845 7411

Helppo ja vaivaton palkkahallinto
on vain yhteydenoton päässä.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat saada yritykseesi uudenlaisen, tarpeisiisi räätälöidyn ja jatkuvasti kehittyvän palkanlaskennan ja toimivan HR-järjestelmän.
Aloitetaan keskustelu nyt.

Soita numeroon 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.