Kansainvälinen
Staria ONE STOP®

Mitä jos voisit ohjata kaikkia yrityksiäsi ympäri Eurooppaa yhden talouspalvelukumppanin kautta?

Staria ONE STOP ® –talouspalvelukokonaisuus on suunniteltu erityisesti vastaamaan nopeasti kasvavien, useissa maissa toimivien yritysten tarpeisiin. Tämä ainutlaatuinen palvelukonsepti tarjoaa yrityksille täysin uuden ja vaivattoman tavan ohjata yhtiöitä ympäri Eurooppaa – yhden palvelukumppanin toimesta, asiakaskohtaisen tiimin avulla.

Optimoidut ja yhtenäiset prosessit

ONE STOP –palvelukonsepti tekee kansainvälisten yritysten talousprosesseita yhtenäisiä, läpinäkyviä ja tehokkaita. Asiakaskohtainen tiimisi tukee sinua kaikissa taloushallinnon tilanteissa, koskee kysymyksesi sitten verotusta Ranskassa tai laskutusta Norjassa.

Digi-taloushallinto – todellista pilveä

Staria ONE STOP® –palvelussa, eri maissa toimivien yhtiöiden, digitaalinen taloushallinto toteutetaan NetSuite ERP -pilvipalveluna. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan konsolidoinnin ja monivaluuttakäsittelyn sekä luo läpinäkyvyyden koko konserniin reaaliaikaisesti. Katso viereinen video ja näe lisää!

Staria on pohjoismaiden ensimmäinen ja ainoa palkittu NetSuite 5 Star Solution Partner ja toimii paikallisena järjestelmäkumppanina Suomen lisäksi muissa Euroopan maissa. Lue lisää NetSuite 5 Star palkinnosta

Ota yhteyttä:

Satu Kuokkanen

Kansainväliset ONE STOP -talouspalvelut

satu.kuokkanen(a)staria.fi
+358 44 975 1464

Staria ONE STOP on kumppanisi kansainvälisessä kasvussa.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat saada yrityksellesi kumppanin, joka tukee ja vauhdittaa kasvuasi kansainvälisillä markkinoilla.
Aloitetaan keskustelu nyt.

Soita numeroon 042 4422 000
tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella. tags: onestop