NetSuite
– #1 Cloud ERP

NetSuite on maailman suosituin pilvipohjainen ERP, jota on toimitettu yli 160 maahan ja 40 000+ yritykseen maailmanlaajuisesti. Suomessa järjestelmän ovat valinneet kiinnostavat kansainväliset kasvuyritykset kuten Management Events, Relex Solutions, Hatch Entertainment ja Frosmo. Järjestelmän käyttäjiin lukeutuu myös muita tunnettuja kansainvälisiä edelläkävijöitä kuten Snapchat, Airbnb sekä HubSpot.

Tahdotko tietää miksi? – Katso video ja näe itse.

Yksi järjestelmä – monta ratkaisua

nopea-implementointiNetSuiten suurimmat hyödyt asiakkaalle syntyvät järjestelmän skaalautuvuudesta, ketteryydestä, tehokkuudesta, luotettavuudesta ja nopeasta implementoinnista. Tehokkuutta parantavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi automaattinen monivaluuttakäsittely, maakohtaiset verotusmahdollisuudet, liiketapahtumien reaaliaikainen konsolidointi, porautuvuus, läpinäkyvyys, reaaliaikaisuus ja sisäänrakennettu business intelligence.

Haitpa ratkaisua taloushallintoon, myyntiin, varastohallintaan tai vaikkapa tuotantoon, meillä on yksi vastaus – NetSuite.

Valitse johtava eurooppalainen kumppani

Staria on pohjoismaiden logo-5star-2016-01-005ensimmäinen ja ainoa palkittu NetSuite 5 Star Solution Partner sekä myös ainoa 5-tähden kumppni Iso-Britannian ulkopuolella. Staria toimii paikallisena järjestelmäkumppanina Suomen lisäksi muissa Euroopan maissa.

Älä tyydy tavanomaiseen kun voit saada enemmän!
Kysy lisää
, miten NetSuite ja Staria voi auttaa yritystäsi toimimaan tehokkaammin.

NetSuite controller

NetSuite kansainvälisesti toimivalle kasvuyritykselle

”RELEX Solutions Oy:n talousjohtaja Johan Haatajan mukaan kansainvälisen yhtiön taloushallinnon haasteita ovat olleet esimerkiksi yhteydet eri maissa sijaitseviin tilitoimistoihin, talousraporttien laadinnan hitaus ja tytäryritysten vaikea vertailukelpoisuus sekä taloustietojen luotettavuus.”

relex-logo-1200x628-socialKatso miksi Relex Solutions Oy valitsi NetSuiten ja Staria ONE STOP -palvelun –> Lue lisää

NetSuite tarjoaa ketterät työkalut monen toimipisteen ja monen tytäyrityksen monivaluuttaympäristöön. Reaaliaikainen konsolidointi ja siihen liittyvä jatkuvasti kotivaluutassa näkyvä avainlukumittaristo tekevät talousjohtajan päivästä paremman.

Liiketoimintamallin ketterä käyttöönotto tytäryhtiöihin, liiketoimintatiedon läpinäkyvyys ja tiedon helppo ylläpito koko konsernissa yhdestä toimipisteestä ovat kiistattomia hyötyjä. Lue lisää kansainvälisestä Staria ONE STOP® talouspalvelukonseptista.

Todellista pilveä – Truecloud solution

Oikean pilviratkaisun hyödyt ovat läpinäkyvä hinnoittelu ilman yllätyksiä käytettävyyden päivitysten tai vaikkapa varmuuskopiointien kannalta.

NetSuite on platform – digitaalinen liiketoiminta-alusta – jonka avulla integraatioiden tekeminen on helppoa, mukautettavuus ja monipuolisuus itsestään selvyyksiä.

Mistä muusta järjestelmästä voit saada kerralla kaikki digitaaliseen markkinointiin, kaupankäyntiin ja seurantaan liittyvät työkalut kerralla – ilman rajapintamurheita!
Lue lisää: www.netsuite.com

NetSuite SuiteCloud

Jaakko Kairtamo

Järjestelmäratkaisut & ONE STOP talouspalvelut

jaakko.kairtamo(a)staria.fi / p. 040 7079 622

Kai Kortteinen

Järjestelmäratkaisut & ONE STOP talouspalvelut

kai.kortteinen(a)staria.fi / p. 044 7609 432

Älä suotta stressaa. Liiketoimintasi seuraava kehitysaskel on vain yhteydenoton päässä.

Etsitään yhdessä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen sopivat työkalut. Aloitetaan keskustelu nyt. Soita numeroon 042 4422 000 tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.