Staria on tietojärjestelmien sekä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelujen ja erikoistilanteiden osaaja. Tahdomme auttaa asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä niin päivittäisessä arjessa kuin isoissa strategisissa tilanteissa.

Tarjoamme optimoituja ratkaisuja, joilla mahdollistetaan asiakkaidemme kasvu ja kehittyminen. Monipuolinen palvelutarjonta mahdollistaa huikeita kehittymismahdollisuuksia työntekijöillemme.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet talous- tai palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon tai tietojärjestelmien osaaja, jolla on kokemuksen lisäksi nälkää ja näkemystä uuden kehittämiseen.

Meillä olet osa tiimiä, jonka tekemisen ytimessä ovat avoimuus, innostuneisuus ja luovuus, ja jonka sitotuneen työn tavoitteena on ylivoimainen asiakastyytyväisyys.

Jos tahdot olla mukana rakentamassa edelläkävijä ratkaisuja, ota meihin yhteyttä. Keskustellaan kuinka kehittäisimme palveluitamme yhdessä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos sopivaa paikkaa ei ole tällä hetkellä avoinna.

Jos olet opiskelija, tutustu myös Trainee-ohjelmaamme, ja hae mukaan kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa, ammattitaitoisen asiantuntijatiimin tukemana.

Tutustu vapaisiin paikkoihimme!

Alta löydät sekä Starian omat että asiakkaidemme avoimet paikat, joita toteutamme suorarekrytointipalveluna.
Tutustu paikkoihin, hae itse tai vinkkaa kaverille – toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Eikö sopivaa paikkaa löytynyt? Jätä avoin hakemus!