Tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme

Staria on tietojärjestelmien sekä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelujen ja erikoistilanteiden osaaja. Tahdomme auttaa asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä niin päivittäisessä arjessa kuin isoissa strategisissa tilanteissa.

Me tarjoamme optimoituja ratkaisuja, joilla mahdollistetaan asiakkaidemme kasvu ja kehittyminen. Monipuolinen palvelutarjonta mahdollistaa huikeita kehittymismahdollisuuksia työntekijöillemme.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet talous- tai palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon tai tietojärjestelmien osaaja, jolla on kokemuksen lisäksi reilusti nälkää ja näkemystä uuden kehittämiseen ja toisin tekemiseen.

Meillä olet osa tiimiä, jonka tekemisen ytimessä ovat avoimuus, innostuneisuus ja luovuus, ja jonka sitotuneen työn tavoitteena on ylivoimainen asiakastyytyväisyys.

Jos tahdot olla mukana rakentamassa edelläkävijä ratkaisuja, ota meihin. Keskustellaan kuinka kehittäisimme palveluitamme yhdessä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos sopivaa paikkaa ei ole tällä hetkellä avoinna.