Two-tier ERP
-ratkaisu

Johda tytäryhtiöitäsi ketterällä NetSuite pilviERP-ratkaisulla ja tuo sen mahdollistama läpinäkyvyys emoyhtiön SAP-järjestelmään

Two-tier ERP -malli on loistava mahdollisuus yrityksille, joilla on emoyhtiössä käytössä SAP, Oracle tai muu ERP-järjestelmä.

Tämä hybridiratkaisu mahdollistaa kahdentason ERP-järjestelmien yhdistämisen. NetSuite pilvipalvelun avulla voit ketterästi integroida uusia yksiköitä konsernitason SAP- tai muihin ERP-ratkaisuihin. Ratkaisu sopii erityisesti tilanteisiin, joissa on tarve nopeasti ja kustannustehokkaasti implementoida uusia pieniä tytär- tai maayhtiöitä osaksi konsernin raportointa.

Ketterä two-tier -ratkaisu vastasi ASICS-yhtiön vaatimuksiin ja tiukkaan implemetointiaikatauluun:

NetSuite pilviERP alustan kolmen kuukauden käyttöönotto mahdollisti ASICS-yhtiön Singaporen tytäryhtiön käynnistyksen neljässä kuukaudessa ja Intian tytäryhtiön käynnistyksen kuudessa kuukaudessa. Two-tier -ERP ratkaisu on integroitu emoyhtiön ERP-järjestelmään tarjoten yhdenmukaisen ja läpinäkyvän näkymän talouden ja kirjanpidon tietoihin sekä tilausten ja varastojen hallintaan.

More in English

Merja Fischer

Palvelukeskukset, robotiikka & ONE STOP -talouspalvelut

merja.fischer(a)staria.fi / p. 040 821 1765

Jaakko Kairtamo

ERP Solutions & ONE STOP Financial Services

jaakko.kairtamo(a)staria.fi / p. 040 707 9622

Kai Kortteinen

ERP Solutions & ONE STOP Financial Services

kai.kortteinen(a)staria.fi / p. 044 760 9432

Don’t stress. Effortless ERP delivery is just a call away.

Contact us when you want an ERP system that suits your company’s needs and has the ability to be flexible as your company grows.

We’re ready to tell you more.

Call us at +358 42 4422 000
or send us a message using the contact request form.

[contact-form-7 id=”4486″ title=”Ota yhteyttä”]