HR-tjänster

Starias HR-specialister, som besitter omfattande expertis inom olika organisationer och tekniska lösningar, hjälper ert företag att nå sina mål via effektiv HRM.

Brett urval av tjänster – EN partner

Vi erbjuder flexibla lösningar för utlokalisering av HR och kompletterar dem med ett hängivet HR-team som står till tjänst när ni behöver dem. Det här är en utmärkt lösning för t.ex. tillväxtföretag som behöver hjälp med att utveckla välfungerande HR-processer och bygga upp en hållbar lokal och internationell HR-verksamhet.

Genom att dra nytta av den ledande tekniken kan vi tillhandahålla ett omfattande utbud av strategiska och operativa HR-stödtjänster såsom rekryteringsstöd, val och utvärdering av kandidater, strategisk planering och intern omorganisering.

Vi är en sann partner som tillhandahåller mångsidiga HR-system för bekymmersfri hantering av alla era HR-processer, från företagsrekrytering till personalutveckling.

HR-analys

Målet med personalanalys är att ge er organisation insikt i olika sätt att styra personalen på ett ändamålsenligt sätt för att snabbt och effektivt uppnå företagets verksamhetsmål.

ÄR NI REDO ATT VARA EN ANSVARSFULL OCH FLEXIBEL ARBETSGIVARE? KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER.

Våra tjänster inkluderar såväl permanent utlokalisering av HR som dynamiska utvecklingsprojekt.

Ring oss på +46 70 345 5268
eller skicka ett meddelande med kontaktformuläret.